Bröllop

Bröllopsfotograf Sundsvall Timrå Härnösand + Världen

Först av allt, Vad roligt att ni ska gifta er! Och kul att ni hittat hit! Jag har samlat den information som jag tror behövs inför att boka en bröllopsfotograf på denna sida. Men om ni undrar något så är det bara att höra av er. Nu kör vi! 

ER DAG med mig

Ni behöver inte ha någon kunskap innan om hur ni ska posera när vi fotar porträtten. Jag kommer att instruera er hela tiden och ser till att bilderna blir avslappnade och att ni har riktigt roligt under hela fotograferingen.

Under vigsel, mingel och middag försöker jag vara så osynlig som möjligt och fotar det som händer mer dokumentärt. 

Ni får en oförglömlig dag!

Hur jag jobbar som bröllopsfotograf

Idag är det nog väldigt få praktiserande fotografer som poserar modellerna och säger ”le nu in i kameran”. Så jobbar inte jag heller. Med min lite knäppa personlighet och dåliga humor ska jag nog kunna få er att le på riktigt. Och även om det är fint med blicken mot kameran och ett leende på läpparna så kommer merparten av bilderna att handla om känslan och passionen mellan er två. För det är den som ni vill minnas.

Jag vill att ni ska se på mig som mer än bara fotograf. Med min erfarenhet av bröllop får ni hemskt gärna använda mig som bollplank i alla frågor. Jag finns här innan, under och efter.

INFO

Bilder

De digitala bilder som ingår i paketen är högupplösta jpg filer d.v.s anpassade för egen framkallning. Även web-anpassade kopior bilder medföljer för användning på ex medier eller datorer. I dagsläget så levereras endast digitala filer och ej produkter.

Bokningsavgift

Vid bokning av ert datum så debiteras en bokningsavgift på 20% av bokat bröllopspaket.

Resekostnader

Jag arbetar i Timrå, Sundsvall och Härnösand. Vid eventuell resa på mer än 4 mil från mitt hem debiteras en resekostnad på 40kr/mil eller biljettpris. Detta kan komma att behöva betalas i samband vid ex biljettbokning. Vid resor och stora paket så kan kostnad för övernattning även debiteras.

Leveranser

Digitala filer levereras i ett digitalt galleri ca 3-8 veckor efter bröllopet.

Fakturering

Efter bröllopet så skickas er faktura till er inom ca 3 arbetsdagar. Fakturan förfaller för betalning efter 14 dagar. Möjligheter till delbetalning finns.

Bröllopsdagen

När er stora dag är här ser jag till att ni inte behöver tänka på själva fotograferingsmomentet, jag guidar er och ni får ägna lite tid åt varandra.  I övrigt, slappna av och njut!

Provfotografering

En fotografering ingår från mitt mellan paket för att ni ska känna er så trygga som möjligt på dagen D. Om möjligt så kan vi fotografera på önskade platser för själva bröllopsdagen och om vi göra detta i god tid så finns det även bilder på er tillsammans som ni kan använda till inbjudningar eller program eller dylikt.

PRISER

Jag fotograferar min andra säsong 2021 och har därför kraftigt rabatterade priser på bröllop.  För varje fototimme kommer minst 20-30 bilder levereras. 

Lilla

3 timmar sammanhängande fotografering
Digitala utvalda redigerade filer
möte

Ett paket för dig som vill ha vigseln och porträtt från bröllopet. 

Passar utmärkt till att få med både vigseln, porträtt. Vi tar bilder direkt i anslutning till vigseln. 7 000 kr

5 000 kr

Mellan

5 timmar sammanhängande fotografering
Digitala utvalda redigerade filer
Provfotografering och möte

Vill du skapa en hel historia kring din bröllopsdag? 

Passar utmärkt till att få med både vigseln, porträtt och antingen förberedelser innan eller en mingelstund. Eller varför inte utnyttja lite av tiden till ett first look ögonblick?

10 000 kr

8 000 kr

Stora

8 timmar sammanhängande fotografering
Digitala utvalda redigerade filer
Provfotografering och möte

Vill du ha precis hela bröllopsdagen förevigad?

Då är detta paket för dig, utöver vigsel och porträttfotografering har du här hela 5 timmar extra tid att fördela på ex förberedelser, middagen efteråt. Ett paket för dig som vill ha lite extra.

16 000 kr

12 000 kr

Kontakt