COVID 19

Pga. pågående pandemi är min verksamhet pausad

Jag tar därför inte emot nya bokningar just nu

Ta hand om dig och håll avstånd 

FOTOGRAF SUNDSVALL TIMRÅ HÄRNÖSAND

Fotograf Only Once drivs av mig, Cecilia, som utgår från området kring Timrå Sundsvall och Härnösand. 

Men för det första, vad roligt att just du har hittat hit är ett steg närmare att få oemotståndliga bilder på dig eller någon du tycker mycket om. Och för det andra, klicka gärna runt på min hemsida för att få en bild av vilken typ av bilder jag tar. 

Här har jag dessutom samlat all den information som kan behövas inför er kommande fotografering. Alltså allt ni kan behöva och lite till. Men om du saknar något, tveka inte på att kontakta mig!

"Vi har fantastiskt fina bilder från vårt bröllop tackvare Cecilia. Så fina bilder och så proffsig!"
Mikaela
"Cecilia är en mycket duktig fotograf som verkligen lyckades med konststycket att få våra två vilda små pojkar att hamna på samma bild och med ett resultat som är i världsklass!"
Anna
“Så bekvämt och naturligt det kändes att stå framför kameran denna gång, så har jag aldrig känt förr. ”

Tjänster

Familj, par, förlovning eller studenten. Många tillfällen i livet är värt att dokumentera.

Det bästa jag vet med att fotografera är att fånga de genuina uttrycken.  För att ta en bild kan vem som helst göra med en mobil. Men att fånga känslan av er, det är de man betalar för. Med andra ord en investering ni aldrig kommer ångra.

Som fotograf gillar jag att mötas ute eller i ert hem. För att sedan kunna fånga lite av er vardag.

Bröllop är ett typiskt ögonblick som bara sker en gång, Only Once. Mitt mål är alltid att fotografera så mycket som möjligt på den tid ni bokar och samtidigt maximera de ögonblick som fångas. För att sedan leverera alla bilder som jag redigerar från er dag. 

En summering av all info finns i länken nedan. 

Att föreviga en graviditet finns det ingen som ångrar. Oavsett hur den gravida mår så finns samtidigt en kraft i att bära ett barn. 

Mina gravidfotograferingar har både tid för ombyten och skratt. Som er fotograf försöker jag alltid skapa en stämning som gör alla bekväma, oavsett erfarenhet av att stå framför en kamera. 

En gravid fotografering kan också vara en familjefotografering, om partner eller äldre syskon vill delta. Vi planerar er fotografering tillsammans så den passar er.

FLER BILDER

Det bästa sättet att se om en fotograf passar just er är att kolla på bilder från tidigare fotograferingar. Fotografi är för det första ett hantverk och för det andra så har alla fotografer har sin egen stil. Som ett resultat av det passar inte alla fotografer alla kunder.

 Jag brukar beskriva min stil som fotograf som moody och varm. Därför blir det mycket dova färger och murriga miljöer i mina bilder. Sedan kan jag aldrig motstå ett fint motljus i en solnedgång.  

På min Instagram finns de de allra senaste bilderna jag tagit. 

Kontakt