GravidFotografering

Du kanske är i början av din graviditet och funderar på en fotografering. Eller du kanske är långt gången och vill boka en direkt.

Men för det första: Vad roligt att du ska få barn!  Att vara gravid känns både naturligt, magiskt och som de konstigaste som kan ske på samma gång.  Även om det finns en längtan efter att graviditeten ska vara över och barnet finns i famnen istället. Så saknar och romantiserar de flesta sin graviditet. Det är därför ett perfekt tillfälle att ställa sig framför kameran och dokumentera den med en gravidfotografering. 

Inför

DIN GRAVIDFOTOGRAFERING

Den bästa tiden för en gravidfotografering är lika individuell som varje graviditet är. Men de flesta brukar ha en tydlig mage och fortfarande ha kvar lite rörlighet och ork kring vecka 30-35. 

Vill partner, syskon eller kanske mor- eller farföräldrar vara med så är de självklart välkomna. Men det kan vara bra att ha i åtanke att en gravidfotografering med fler deltagare tar längre tid.

Välj gärna ljusa neutrala kläder och undvik stora mönster eller tryck.  Jag har några gravidklänningar som går att låna. 

Läs mer om att låna gravidklänningar.

Läs mer om förslag på kläder inför fotografering

Bilder tas utomhus på i mitt närområde alternativt i er hemmiljö. Resekostnad kan då tillkomma. 

Hur jag jobbar

Idag är det nog väldigt få praktiserande fotografer som poserar modellerna och säger ”le nu in i kameran”. Så jobbar inte jag heller. Med min lite knäppa personlighet och dåliga humor ska jag nog kunna få dig att le på riktigt. 

Och även om det är fint med blicken mot kameran och ett leende på läpparna så kommer merparten av bilderna att handla om känslan och din graviditet. För det är den som du vill minnas.

 

PRIS GRAVIDITET FOTOGRAFERING

Jag fotograferar min första säsong 2020 och har därför kraftigt rabatterade priser.  Passa på att boka nu. Om du är intresserad av hela min prislista så finns den här. Om ni har någon fråga så är det bara att kontakta mig, tillsammans kan vi lösa det mest. 

Lilla

Mellan 0,5 och 1 timmars FOTOGRAFERING
MINST 20 DIGITALA UTVALDA REDIGERADE FILER I DIGITALT GALLERI ATT VÄLJA MELLAN
3 BILDER INGÅR I WEBB OCH HÖGUPPLÖST FORMAT, MÖJLIGHET ATT KÖPA FLER.
LÅN AV KLÄNNING, TID FÖR ett OMBYTE

1 600 kr

800 kr

Gravidfotografering Timrå
Enskild digitala bilder utöver paketpris köps från 800 kr 400 kr styck.

Stora

mellan 1-2 timmar fotografering
MINST 30 DIGITALA UTVALDA REDIGERADE FILER I DIGITALT GALLERI att välja mellan
10 BILDER INGÅR I WEBB OCH HÖGUPPLÖST FORMAT, MÖJLIGHET ATT KÖPA FLER.
LÅN AV KLÄNNING, tid för 2-3 ombyten

4 000 kr

2 000 kr

Övrig info

Bilder från er Gravidfotografering

De digitala bilder som ingår i paketen är högupplösta jpg filer d.v.s anpassade för egen framkallning. Även web-anpassade kopior bilder medföljer för användning på ex medier eller datorer. I dagsläget så levereras endast digitala filer och ej produkter.

Resekostnader

Jag utgår från Timrå, Sundsvall och Härnösand. Vid eventuell resa till annan ort så debiteras en resekostnad på 40kr/mil eller biljettpris. Detta kan komma att behöva betalas i samband vid ex biljettbokning. Vid resor och stora paket så kan kostnad för övernattning även debiteras.

Leveranser

Digitala filer levereras i ett digitalt galleri ca 14 dagar efter gravidfotograferingen.

Fakturering

Efter leveransen av bilder från gravidfotograferingen så skickas er faktura till er inom ca 3 arbetsdagar från att ni gjort ert val av bilder. Fakturan förfaller för betalning efter 14 dagar. 

Tidigare fotograferingar

Här har jag samlat inlägg i min blogg av andra graviditeter som jag fotograferat. Där går det att se lite fler bilder på de klänningar jag har men också exempel på olika miljöer och min fotograferingsstil. 

Om du har några idéer eller förslag på roliga teman så är det fritt fram att komma med förslag och galna påhitt.

Kontakt