Provfotografering

All information inför er kommande provfotografering finns samlad på denna sida. I mina bröllopsparet som är över 3 timmar ingår en provfotografering. Det innebär att vi träffas, pratar igenom eran planering inför bröllopet. När vi gått igenom all information så avslutar vi träffen med en fotografering.

Det första jag brukar säga till mina par är att extremt få personer har en vana av att stå framför kameran. Så ni behöver inte vara nervösa, det är mitt jobb att få er att slappna av.

För det andra, era porträtt på bröllopsdagen kommer vara så mycket mer avslappnade efter att vi gjort provfotograferingen. Dessutom kommer ni ha möjlighet att använda bilderna från den till inbjudningar eller kanske en bröllopshemsida.

Kläder till provfotografering

En annan vanlig fråga är om kläder. Jag har samlat information om lämpliga kläder inför en familjefotografering eller lifestylefotografering.

Plats

Jag gillar att hålla mina fotograferingar i närheten av platsen för porträttfotograferingen, vigseln, festen eller någon annan plats som betyder mycket för er som par. Det kan därför vara bra att fundera tidiga på var ni vill hålla er porträttfotografering. Jag kan självklart komma med förslag om det är en plats jag besökt innan.

För att sammanfatta, vi pratar ihop oss, allt anpassar efter er och ni är centrum för vigseln och även mitt arbete.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *